Cover og skærmbeskyttelse iPhone Xr

Når du køber en dyr iPhone, bør du beskytte den imod skader. Det er ikke ualmindeligt at tabe en telefon, og det kan have fatale konsekvenser, hvis ikke du bruger cover og skærmbeskyttelse. Nedenfor får du en oversigt over de forskellige typer af covers og skærmbeskyttelse, du kan vælge til din iPhone Xr, og tips til, hvor de kan købes.

iPhone Xr – Standard cover

Et standard cover dækker bagsiden af din iPhone Xr med hul, hvor kameraet sidder. Da Xr kommer i mange forskellige farver, kan du med fordel vælge et gennemsigtigt cover, så farven kan ses trods coveret.

Køb standard cover til iPhone Xr her

iPhone Xr Skridsikkert cover

Med et skridsikkert cover, sikrer du, at mobilen holdes fast på underlaget, når du lægger den fra dig. Den rutsjer dermed ikke hen ad bordet og risikerer at falde ned.

Køb skridsikkert cover til iPhone Xr her

iPhone Xr Cover med kortholder

En iPhone er stor at have i lommen, og derfor kan det være værd at overveje at kombinere coveret med en kortholder, så du ikke også skal have en særskilt kortholder i lommen. Coveret fås i flere variationer, hvor nogle blot dækker bagsiden med et par rum til kort bagpå, mens andre fungerer som en lille pung, hvor der både er plads til telefon og kort indeni.

Køb cover med kortholder til iPhone Xr her

iPhone Xr Cover med flipfunktion

En iPhone Xr er udstyret med en dejlig stor skærm, hvilket gør den særdeles velegnet til at streame film og videoer. Bruger du den ofte til underholdning, er et flipcover lige noget for dig. Her kan du dreje coveret og lade din telefon stå skråt oprejst, så den har den perfekte vinkel til at se videoer på.

Køb cover med flipfunktion til iPhone Xr her

iPhone Xr – Cover i læder

Ikke nok med, at læder er pænt, så har det også en meget beskyttende funktion, og du finder næppe et cover, der beskytter din iPhone Xr bedre end et lædercover. Covers i læder fås i flere forskellige variationer, eksempelvis som punge eller med kortholderfunktion.

Køb cover i læder til iPhone Xr her

iPhone Xr – Cover med motiv

Kan du godt lide at udtrykke dig via din mobil, er der heldigvis mange spændende covers at vælge imellem med alverdens motiver. Du kan også bestille covers med dine egne billeder på.

Køb cover med motiv til iPhone Xr her

iPhone Xr – Skærmbeskyttelse

Når du opbevarer din iPhone i lommen eller i tasken, risikerer den at blive ridset og skrammet af eksempelvis nøgler. Udover, at det ikke ser pænt ud med skrammer på skærmen, kan det også forringe kvaliteten. Køb et beskyttelsessæt, der klistres på skærmen og beskytter imod ridser og skræmmer.

Køb skærmbeskyttelse til iPhone Xr her

Cover og skærmbeskyttelse på afbetaling

Når du alligevel tager et lån til din nye iPhone Xr, kan du med fordele låne lidt ekstra, så beløbet også dækker cover og skærmbeskyttelse. Overvej også, om du bør låne penge til en iPhone forsikring.