Cover og skærmbeskyttelse til iPhone Xs Max

Når du køber en iPhone Xs Max, køber du samtidig markedets dyreste smartphone, der også har et indbygget kamera, der kan måle sig med professionelt kameraudstyr. Der er derfor ekstra god grund til at passe godt på din iPhone Xs Max. Køb et cover og skærmbeskyttelse, så du undgår slag, ridser og skrammer.

iPhone Xs Max – Gennemsigtigt cover

Der er lidt prestige i at have markedets absolut bedste og dyreste smartphone. Derfor er det også helt naturligt, hvis du gerne vil vise den frem og ikke gemme den bag et kedeligt cover. Gør dig selv en tjeneste og vælg et gennemsigtigt cover, eller et cover der kun dækker kanten, frem for at undlade at bruge det.

Køb her

iPhone Xs Max – Cover med flipfunktion

Med en iPhone Xs Max får du en kæmpestor skærm, som er særdeles velegnet til at se film og videoer på. Derfor kan det være en rigtig god idé at overveje et cover, der netop understøtter dette. Et cover med flipfunktion giver dig mulighed for at stille din iPhone halvt oprejst, så den har den perfekte vinkel at se film på.

Køb her

iPhone Xs Max – Cover i læder

Læder beskytter virkelig godt, og så ser det ganske enkelt pænt ud. Vil du gerne passe ekstra godt på din iPhone Xs Max, bør du derfor vælge et lædercover. Typisk vil der også være plads til dine kort, så du har det mest nødvendige lige ved hånden.

Køb her

iPhone Xs Max – Skridsikkert cover

At tabe din telefon kan forårsage stor skade – også selvom du har beskyttet den bedst muligt med cover og skærmbeskyttelse. Med et skridsikkert cover har du et bedre tag om mobilen, og risikoen for at tabe den er derfor væsentligt mindre. Derudover ligger mobilen fast, når du lægger den fra dig.

Køb her

iPhone Xs Max – Cover med motiv

Vil du gerne personliggøre din iPhone Xs Max, kan du gøre det med et cover med motiv. Der findes mange forskellige motiver og farver, så du vil med sikkerhed også kunne finde ét, der passer til din stil.

Køb her

iPhone Xs Max – Skærmbeskyttelse

Et cover beskytter din iPhone imod stød og slag, som selvfølgelig kan have kosmetiske følger, men som også kan ødelægge telefonen, da teknikken kan påvirkes. Vælger du et cover med omslag, er skærmen også beskyttet, men det er den ikke ellers, og derfor bør du købe skærmbeskyttelse særskilt, så du ikke risikerer ridser og skrammer på selve skærmen.

Køb her

Skærmbeskyttelse og cover på afbetaling

Når du vælger at købe din iPhone Xs Max på afbetaling, kan du gøre det på flere måder. Du kan eksempelvis afbetale direkte hos nogle forhandlere. Det kan dog være værd at overveje at tage et kviklån i stedet. På den måde kan du selv vælge lånebeløbet, og du kan dermed også låne til skærmbeskyttelse og cover. Overvej samtidig at låne til en forsikring.