Cover og skærmbeskyttelse til iPhone Xs

En iPhone Xs koster omkring 9.000 kr. afhængigt af modellen, og det er derfor værd at passe ekstra godt på den, da den har potentiale til at holde mange år ud i tiden. Gensalgsværdien er desuden større, hvis den ikke har skrammer og ridser.

iPhone Xs – Standard cover

Din nye iPhone Xs kommer i en flot sølv, mørkegrå eller guld farve, og derfor kan det virke ærgerligt at gemme farven væk bag et cover. Løsningen er enten et gennemsigtigt cover, eller et cover der kun dækker kanten af din iPhone. Standard covers fås typisk også i sort, hvid og et udvalg af forskellige farver.

Køb standard cover til iPhone Xs her

iPhone Xs – Cover med flipfunktion

Bruger du din iPhone til at se videoer og film på, for eksempel når du tager offentlig transport, kan du med fordel vælge et cover med flipfunktion. Coveret kendes også fra iPads, hvor du kan dreje telefonen, så den kan stå oprejst, støttet af coveret.

Køb cover med flipfunktion til iPhone Xs her

iPhone Xs – Cover med kortholder

Den pladsbesparende løsning er et cover med kortholder, så du kan spare pungen eller kortholderen væk. Det er praktisk, da du ikke skal fylde lommerne eller tasken, og du har altid de vigtigste kort lige ved hånden.

Køb cover med flipfunktion til iPhone Xs her

iPhone Xs – Lædercover

Covers I læder fås i forskellige variationer, eksempelvis som punge med plads til iPhones og kort eller som omslag. Fælles for dem er, at læder har en virkelig god beskyttende effekt. Det er af samme årsag, at læder eksempelvis bruges til motorcykeltøj.

Køb cover med flipfunktion til iPhone Xs her

iPhone Xs – Skridsikkert cover

Din iPhone Xs er lavet i aluminium, og det kan medføre, at den er lidt glat. Med et skridsikkert cover ligger mobilen godt i hånden, og du undgår dermed at tabe den. Derudover skøjter den ikke hen ad en glat overflade, når du lægger den fra dig.

Køb skridsikkert cover til iPhone Xs her

iPhone Xs – Cover med motiv

En iPhone er rimelig neutral i dens udseende. Ønsker du at gøre lidt mere ud af det, kan du vælge et cover med et motiv, der passer til din personlighed. Covers fås i alle farver og med mange forskellige motiver.

Køb cover med motiv til iPhone Xs her

iPhone Xs – Skærmbeskyttelse

Én ting er at beskytte bagsiden og kanten af din iPhone Xs imod stød og slag, noget helt andet er at beskytte selv frontsiden, hvilket også er meget vigtigt for at undgå ridser og skrammer. Brugsridser er helt almindelige, men andre ting i tasken eller lommen kan forårsage dybere ridser, som dels er grimme, og dels kan forringe kvaliteten og værdien af din iPhone.

Køb skærmbeskyttelse til iPhone Xs her

Cover og skærmbeskyttelse på afbetaling

Når du alligevel låner 9.000 kr. til din nye iPhone Xs, kan du med fordel vælge et kviklån frem for en afbetalingsordning. At låne via et kviklån giver nemlig den fordel, at du selv kan bestemme beløbet. Du kan dermed låne lidt ekstra til at dække de øvrige omkostninger, der er forbundet med at købe ny telefon. Nemlig at købe cover og skærmbeskyttelse – og måske også en forsikring.